Workshops

Bank van steigerhout

Wat houdt een workshop bij ons in? Als u bijvoorbeeld een kast, tuinmeubel, een kozijn met raam of deur, een spiegel of iets anders wilt maken dan kunt u bij ons in de werkplaats terecht. Ik geef graag advies en regel het nodige materiaal. Verder help ik u met het te vervaardigen project. Als u klaar bent en uw product is te groot om zelf te vervoeren dan kan ik tegen een kleine vergoeding het transport voor u doen. Ook kan ik u helpen bij het in elkaar zetten van wat u heeft gemaakt (bijvoorbeeld als u een houten serre  heeft gemaakt). Eén ding is zeker, u verzint het en ik ga het u helpen maken.

De workshops zullen bestaan uit maximaal 6 personen zodat er ruimte en hulp genoeg is.

Mocht u als groep willen komen omdat u iets voor iemand wilt maken om cadeau te doen dan is dit geen probleem. Tevens verzorgen wij de lunch en een drankje na afloop.

 U wilt een workshop volgen van één of meerdere dagen, dan gaat dit als volgt.

1 U neemt contact met ons op en vertelt wat u wilt maken. Dit kan uw tekening zijn of van één van ons.  Aan de hand hiervan wordt gekeken naar het materiaal zodat dit klaar ligt als u arriveert.

2 U wordt ingedeeld bij een groep op een datum die ook u uitkomt. Let wel: de meeste werkdagen zijn in het weekend.

3  U wordt verwelkomd met koffie of thee en maakt kennis met de andere mensen.

4  Aan het werk! Het materiaal ligt klaar en het handgereedschap wordt door ons verzorgd. Ik zal zelf het werk aan de grote machines verrichten, waarna u zelf aan de slag gaat.

5  ‘s Middags is er een eenvoudige lunch.

6  Na de lunch gaan we verder met onze werkzaamheden.

7  Einde dag. Opruimen, zitten, even uitblazen met een drankje en even lachen met elkaar.

     Mocht uw project meerdere dagen zijn dan slaan we dit apart op.

De prijs per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij zes deelnemers is de prijs per persoon per dag € 80,00 exclusief materiaal.